Δευτέρα, Αυγούστου 16

Τρομοκρατικό Χτύπημα!

Για σένα που δε με ξέρεις είμαι ο Σωκράτης. Ο γάτος του CsLaKoNaS, συνιδρυτής και συνδιαχειριστής του blog αυτού. Οι παλιότεροι με γνωρίζουν ενώ για τους καινούριους μία βολτά εδώ και εδώ και εδώ δε θα έβλαπτε!

Εδώ αρκετό καιρό κρατάω κλειστό το στόμα μου.... Έχω αποσυρθεί από τη συνδιαχείριση και στοχάζομαι στα ιδιαίτερα διαμερίσματά μου στο Ηράκλειο. Παρακολουθώ διακριτικά τα τεκτενώμενα στο χώρο της Λογικής Αταξίας από τα γραφεία μας στην Ιπποκράτους.

Πραξικοπηματικά αναλαμβάνω εκ νέου τη διαχείριση του blog μετά από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Maryland που σκοπό είχε να μολύνει με την Κομμουνιστική σκέψη το φιλελεύθερο τούτο domain του διαδυκτίου!

Η ιστορία έχει ως εξής...

Εδώ και καιρό...κάτι σάπιο υπήρχε στο Greenbelt του Maryland...Κάτι από χαλασμένο κονσερβοκούτι....Μέρα παρά μέρα ένα ύποπτο φορτηγό έκοβε βόλτες στην περιοχή....με την κωδική ονομασία FedEx...

Το βανάκι σταματούσε στο ίδιο ακριβώς σημείο. Δίπλα από το περιπολικό της γειτονιάς....Ένας μαύρος έβγαινε και κουβαλούσε πότε κάτι φακέλος πότε κάτι κιβώτια... Παρ' όλα αυτά κανείς δεν παραξενεύτηκε από την τόσο ύποπτη συμπεριφορά του...

Ένα πακέτο από αυτά έφτασε πριν λίγες μέρες και στο διαμέρισμα του CsLaKoNaS


Από μέσα έμοιαζε κενό...Είχε κρυφό πάτο...Όταν ο CsLaKoNaS το γύρισε να δει από κάτω...ήταν ήδη αργά!

Το τρομοκρατικό χτύπημα ανέλαβε η τρομοκρατική οργάνωση Amazon.com η οποία λίγες μέρες μετά σε 350σέλιδη επιστολή της με τίτλο "Interesting Times", ανέλυσε το χτύπημα και τους στόχους της.

Συλληπητήριο τηλεγράφημα στα θύματα της Κομμουνιστικής λαίλαπας του Greenbelt απέστειλε ο πρόεδρος Ομπάμα ενώ η πράξη καταδικάστηκε από σύσσωμο το Αμερικανικό Κογκρέσο, τη Laura Bush και τα T.G.I. Friday.

Η αντίδραση του Μαξίμου ήταν άμεση. Σε έκτακτη μυστική σύσκεψη υπό τον Παμπούκη αποφασίστηκαν τα εξής :

1. Το διαμέρισμα θα εκκενωθεί. Θα σφραγιστεί και θα καεί μαζί με όλα τα σχετικά βιβλία τα οποία αποτελούν απειλή για το Αμερικανικό Έθνος χειρότερη και από αυτή της πετρελαιοκηλίδας της BP στο Μεξικό.

2. Ο CsLaKoNaS θα οδηγηθεί σε ειδικά κελιά στα υπόγεια του Πενταγώνου και θα περάσει από 2μηνο πρόγραμμα αποτοξίνωσης και λοβοτομής που θα περιλαμβάνει 12 ώρες τηλεόραση Fox News και 12 ώρες ραδιόφωνο σε επανάληψη όλες εκπομπές του Μπάμπη στο ΣΚΑΪ. Η διατροφή του θα είναι McDonalds και KFC με αύθονη την Coca Cola light ώστε να σκοτωθούν και τα τελευταία κομμουνισμένα εγκεφαλικά κύτταρα.

3. Κατά τη διαδικασία της επαναπροσαρμογής στον Ελεύθερο Κόσμο στο διαμέρισμα του CsLaKoNaS θα τοποθετηθούν η αστερώεσα, εικόνες της Margaret Thatcher (υποχρεωτικά), του Gorbachev (προαιρετικά) ενώ έχει ήδη αποσταλεί και η απαραίτητη ολόσωμη topless αφίσα του Πάγκαλου που θα μπει στο προσκεφάλι του κρεβατιού για να τον φιλάει από τα μαρξιστικά φαντάσματα.

Στο πεδίο των ερευνών για την εξάρθρωση της πρωτοεμφανιζόμενης οργάνωσης amazon.com η CIA έχει αναλάβει τις έρευνες, ενώ τα ξεφτέρια του Χρυσοχοϊδη βλέπουν τον Μαϊλη ως ηθικό αυτουργό... Εγώ όμως υποψιάζομαι κάποιον άλλον....

To blog θα παρακολουθείται στενά για τις επόμενες μέρες. Το νου σας μιάσματα!

21 σχόλια:

IonnKorr είπε...

Ρε Αερικέ

χα..χα..

τι έκανες ρε???
Τοποθέτησες βόμβα στον Λάκωνα, σε συννενόηση με τον Μαΐλη!!!!!

Δηλαδή τέτοιος που ήτανε εδώ που τα λέμε του άξιζε.

χα..χα..χα..

Anael είπε...

respect!!
δεν έχω κάτι άλλο να πω.. :))

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Λάκωνα,

Οργάνωση amazon.com????

Γυναικεία, ε???

Καλά... Θα στείλω τον μπαμπά μου στην Ιπποκράτους να βοηθήσει την κατάσταση. Έχει και μια φωτογραφία του Τσοχατζόπουλου αγκαλιά με τον Παπαντωνίου. Νομίζω θα είναι χρήσιμη τόσο σε σένα όσο και στο Χρυσοχοΐδη.

Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω...

Τους συντροφικούς μου χαιρετισμούς και πολλά φιλιά απ' τον Τσε. Πριν λίγο τα λέγαμε!!

YΓ. Το μανιφέστο ήταν παραπλανητικό. Από πίσω κρύβονται σκοτεινές δυνάμεις υποκινούμενες απ' τον Ντάριο Φο!

χα χα χα

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Αγαπητέ Λάκωνα,

με αφορμή την είδηση του παρόντος τρομοκρατικού χτυπήματος και κατόπιν εκτενούς έρευνας στο διαδίκτυο ανακάλυψα τα εξής, τα οποία θεωρώ χρέος μου να σου αποκαλύψω.

1. Η οργάνωση amazon.com δεν είναι νεοεμφανιζόμενη. Έχει εμφανιστεί σε ανύποπτο χρόνο και επανειλημμένα σε διάφορες περιοχές του διαδικτύου αφήνοντας δείγματα γραφής που προφανώς δεν έχουν πέσει στην αντίληψή σου.

2. Σε σύντομο κείμενο που έχει αποσταλεί πρόσφατα στο σπίτι επιφανούς στελέχους του ΠΑΣΟΚ έχει σαφέστατα δηλώσει την αποδοκιμασία της προς τον κομμουνισμό και δη τον υπαρκτό σοσιαλισμό.

3. Πολλάκις έχει δηλώσει τον σεβασμό της προς τον ιδεολογικό προσανατολισμό των συνανθρώπων της, κάνοντας χρήση γνωστής ρήσης του Βολταίρου.

4. Στην κατοχή της έχει γάτο Περσίας, γένους αρσενικού και χρώματος μαύρου, τον οποίο αυτή τη στιγμή εκτρέφει με βασικό σκοπό την κατατρόπωση του Σωκράτη.

Και τώρα μια αποκλειστική είδηση.

Η παραπάνω οργάνωση σκοπεύει να σαμποτάρει τον Αγιασμό που θα πραγματοποιηθεί κατά την ημέρα έναρξης του σχολικού έτους 2010-11, αναρτώντας σε δικτυακό τόπο που διατηρεί (με παραπλανητικό όνομα παρμένο απ' τις φυσικές επιστήμες), το βίντεο The Wall των Pink Floyd, συνοδευόμενο από δισέλιδη επαναστατική προκήρυξη.

Ελπίζω τα παραπάνω να σου φανούν χρήσιμα.

ΗΩΣ είπε...

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
πάει κι ο τελευταίος σοσιαλιστής... μετά από τέτοια εκπαίδευση στο Πεντάγωνο σε βλέπω πιο καπιταλόσκυλο και από εμένα!
Καλά, την αφίσα του Πάγκαλου topless την ΘΕΛΩ!!!!!

Unknown είπε...

Πω Πω! Τι λες βρε παιδί μου; Σοβαρά ρε Σωκράτη

Εμ τα ήθελε! Δεν τα ήθελε;

Άστον τώρα να ζήσει τη φαντασίωσή του μέχρι το τέλος και μακάρι να την απολαύσει άμα μπορεί...
:-)

Απ' ότι βλέπω, όμως, ψαγμένες οι επιλογές της Amazon...

@ IonnKorr
Έχεις μάρτυρες; Κρατάς στοιχεία; Πώς εκθέτεις τον Μαΐλη έτσι;

habilis είπε...

Γάτε μου είσαι γάτα !!!
Εχει δίκιο τελικά η Αλέκα.
Υποβόσκουν προβοκάτσιες.
Πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά νύχτα-ημέρα , προπάντων την νύχτα.

OOO είπε...

Καλο καλοκαιρι συντεκνε.
Να περασεις καλα οπου και νασαι.

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Μου τόλεγε εμένα το ΑΕΡΙΚΟ πως σε μισεί - αλλά δεν φανταζόμουν δα και τόσο πολύ, ώστε να ΄σου στείλει το Μανιφέστο... και, μάλιστα, Αυγουστιάτικα!
Τι μυαλό αρρωστημένο κι αυτό! Τον διαγράφω πάραυτα από τα blogs, που διαβάζω... Δυστυχώς, θα πρέπει να κάνω το ίδιο και με το δικό σου, γιατί έχεις ήδη μιανθεί!
Κρίμα, κρίμα, κρίμα!!!

Υ.Γ.: Βρε, λες να μου το στείλει κι εμένα;

;-)

Unknown είπε...

@ Asteroid

"Ένα φάντασμα πλανάται πάνω από τον κόσμο..." αστεροειδή μου γκρινιάρη...

Ότι ζητήσει κανείς, αυτό λαμβάνει...

Εξ άλλου η ΕΟ Amazon.com είναι γνωστή για το charge on command και εκτελεί πάραυτα τις επιθυμίες του commander.

Άντε να σε δούμε να πάμε για κολιούς...
:-)

CsLaKoNaS είπε...

@IonnKorr

Πρόεδρε αυτό έχεις να πεις; Ότι μου χρειαζότανε βόμβα; Από εσένα περίμενα πιο ένθερμη υποστήριξη! Έπρεπε κι εσύ να καταδικάσεις την επίθεση, όχι μόνο η Laura Bush!

CsLaKoNaS είπε...

@Anael

Σε ευχαριστώ πολύ :) Καλώς ήρθες!

CsLaKoNaS είπε...

@Φυσικένια

Και βέβαια ! Οι αμαζόνες με καθοδηγητή τον ΑΕΡΙΚΟ χτύπησαν αλύπητα!

CsLaKoNaS είπε...

@Φυσικένια

Οι καταγγελίες σου είναι πολύ σοβαρές γι αυτό και έχει ενημερωθεί ήδη το Πεντάγωνο το οποίο δεδομένης της κατάστασης και θα επισπεύσει τον Πόλεμο στο Ιράν (!).

CsLaKoNaS είπε...

@ΗΩΣ

Η αφίσα του Πάγκαλου είναι μόνο για τα σκληροπυρηνικά μέλη. Παλιά είχαμε του Λαλιώτη και στις αρχές τη Μαρία Κυπριωτάκη Περάκη.

CsLaKoNaS είπε...

@ΑΕΡΙΚΟ

Και να φανταστείς ότι το Interesting Times αν και πολύ ακριβό, τελικά δε μου το χρέωσε η amazon.

Το έστειλε σε μένα αλλά κάτι έγινε και ξεχάστηκε στο γραφείο του κτιριού (εκεί πάνε όλα τα δέματα). Ζήτησα από την amazon να μου το ξαναστείλει αλλά δεν είχε άλλο. Ακύρωσε την παραγγελία και μου επέστρεψε τα χρήματα, ενώ την επομένη βρήκα και το ξεχασμένο δέμα....

Περίεργες συμπτώσεις...ξεκάθαρη προβοκάτσια !!

CsLaKoNaS είπε...

@habilis

Είναι δύσκολες οι καταστάσεις αλλά θα τα καταφέρουμε...

CsLaKoNaS είπε...

@Αde Gia

Επίσης πατριώτη. Καλό υπόλοιπο και καλή υπομονή με τη μαφία της Χερσονήσου. Δεν υπάρχει πιο ωραίο μέρος που να καταστράφηκε τόσο πολύ όσο η Χερσόνησος!

CsLaKoNaS είπε...

@Asteroid

It is too late for me ...Save yourself!!!!

Τι πάθαμε στα καλά καπιταλιστικά καθούμενα έ;

Unknown είπε...

Καταρχάς, να πω ότι είσαι ο πιο όμορφος μπλογκο-γάτος που έχω δει!

Δεύτερον, είσαι ο πιο όμορφος μακαρθιστής γάτος που έχω δει!

CsLaKoNaS είπε...

@Lena

Να είσαι καλά! Του αρέσουν πολύ τα κομπλιμέντα! Γενικά θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής! :)