Πέμπτη, Αυγούστου 27

Ω, που κακό ψόφο να 'χετε !!

Με γλωσσοφάγατε, κάριες....!!!! Ένα τυρί πήγα να κόψω ο έρ'μος...Και τι τυρί....Γραβιέρα Κρήτης, να φτιάξω μια μακαρονάδα βρασμένη σε ζουμί από βραστό κρέας, να γίνω...

Όχι, δεν πήγα να το κόψω με αλυσοπρίονο...Αλλά πήγα να το κόψω όπως ξεφλουδίζουμε πατάτες (ναι είμαι τόσο μ...ας!)

Μη γελάς καθόλου...εσύ φταις με τη γκαντεμιά σου!

7 ράμματα μου κόστισες!

Θα επανέλθω όταν μπορέσω να γράψω κανονικά...

Φιλάκια πολλά...

5 σχόλια:

lee είπε...

Σιδερένιος! Αφου δεν εσφαξες κανενα πλευρί ετσι οπως πηγες να κοψεις το τυρί, πάλι καλά.
Και κόψε τους φραπεδες, είναι οτι χειροτερο για την υγεία, νευρα, καρδιές και τέτοια. Ξεκινα γαλλικο ή εσπρέσσο και θα με θυμηθεις.

fairy είπε...

Το κατακρεούργησες!
Το δακτυλάκι έπαθε ακγκύλωση?

Ανώνυμος είπε...

εγώ γέλασα λιγάκι αλλά με τον εαυτό μου γιατί είμαι τοσο ασχετη που επρεπε να κάνω νοητική αναπαράσταση του ξεφλουδίσματος πατατας για να καταλάβω πώς την πάτησες.

περαστικά ρε συ. και μετά το κόλπο με τη σιωπή για το ρίξιμο γυναικών, βρες και καμιά καλύτερη ιστορία να διηγείσαι για το χέρι, τύπου ήμουν ένας εναντίον εφτά και με είχαν περικυκλώσει και μπλα μπλα μπλα. ;ρ

φιλάκια

CsLaKoNaS είπε...

@lee....

Εμείς τα είπαμε μέσω mail. Να μη στα ξαναλέω... :p

@fairy....

Το κατακρεούργησα. Έχω και φώτογραφία πριν τα ράμματα. Δε θα την ανεβάσω όμως, οταν πεθάνω θα δημοπρατηθεί στα Sowthbies...είναι πολλά τα λεφτά.

Καλώς ήρθες στο blog μου...

@deadend mind

Ναι από ό,τι θυμάμαι έχεις ένα θεματάκι με τις δουλειές του σπιτιού και τη μαγειρική... Είναι πολύ σωστή η παρατήρησή σου...Λέω να το παίξω με 'σαφάρι' τύπου ιστορία. Ήμουν στον αμαζώνιο και μου την έπεσαν 10 λιοντάρια και 3 πούμα αλλα τη γλύτωσα με αυτή τη γρατζουνιά...Έκανα και αντιλυσσικό!

Φιλιά !!

δεσποιναριον είπε...

σα δε ντρεπεσαι!!!