Παρασκευή, Μαρτίου 22

Φιλώντας Κατουρημένες Ψυχές (update)

Ο Σοφός Λαός δε φιλάει κατουρημένες Ψυχές. Περιορίζεται αποκλειστικά σε κατουρημένες ποδιές.

Κατουρημένες ποδιές τώρα φυλάει η Κύπρος και το πολιτικό της σύστημα μετά τις ηλιθιότητες που έκανε για να σώσει το πλυντήριό της, με τη νύφη να την πληρώνουν (τώρα και πάντα) οι απλοί πολίτες. 

Παρ' όλα αυτά το παρόν ιστολόγιο επειδή είναι πολύ ψαγμένο και εναλλακτικό δε θα σχολιάσει τις "ποδιές" που αναζητεί η Κύπρος μετά τη χυλόπιτα του Πούτιν, ούτε τους γελοίος Ελλαδίτες που έκαναν επανάσταση μετά το ΟΧΙ της Βουλής από τα facebook και τα tweeter (μιας και τα δικά τους λεφτά τα έχουν σε ελληνικές τράπεζες).

Οι Κατουρημένες Ψυχές που θα σχολιάσουμε είναι η διαφαινόμενη συνεργασία Τζιμάκου και Χατζηνικολάου στον Real fm , ειδικά μετά την κυκλοφορία του νέου δίσκου του Πανούση από την εφημερίδα του Χατζηνικό.

Ο Τζιμάκος μίλησε στο Χατζηνικό και είπε ότι μπαίνει ξανά στο studio μετά από 20 χρόνια για το album αυτό. 

Δεν είναι αλήθεια αυτό. Το 2002 κυκλοφόρησε το ΔΕΙΓΜΑ ΔΩΡΕΑΝ 



ΘΕΛΩ ΣΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΝΑ ΒΓΩ

 ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ

 ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΩ ΛΑΟΥ-ΛΑΟΥ

 ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟY

 ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΥΡΗΣΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ

 (τιρί τιρί τιρί τιρί τιρί τιρί....σουτιέν!)


 Υ.Γ. Να διευκρυνίσω ότι είναι άλλο πράγμα να πουλάει κάποιος ακριβά τη δουλειά του και άλλο να κάνει εκπτώσεις από τις Αρχές και τις Αξίες του , με σκοπό να πουλήσει τη δουλειά του. Ο Τζιμάκος έκανε πάντα το πρώτο (γι αυτό και τον γουστάρω)...Αυτή τη φορά όμως φαίνεται πως έκανε το δεύτερο....

2 σχόλια:

Stefanos Max είπε...

καλα γιατι κολλησες σε αυτη τη λεπτομερεια ρε φιλε;;

CsLaKoNaS είπε...

Η απάντηση στην ερώτησή σου είναι πως, κατά τη γνώμη μου, δεν πρόκειται για λεπτομέρια, αν παρακολουθεί κανείς από κοντά την πορεία του Πανούση.