Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 29

Mecum Omnes Plangite

Πως συνδιάζεται ο Orff με τον Beethoven ; Θα μας δείξει αύριο ο Ραφαέλ....



The Kennedy Center of Arts

(έμενα 2 τετράγωνα μακριά του ! Πουτάνα Δαμανάκη μ' έφαγες! )


The National Symphony Orchestra


The Choral Arts Society

The Children's Chorus of Washington

Rafael Frühbeck de Burgos, conductor


Present:

Ludwig Van Beethoven, Symphony No. 8

Carl Orff, Carmina Burana


Για τους φίλους του κινήματος :

Προσυγκέντρωση στο Washington Circle του Foggy Bottom, τρεις ώρες πριν, όπου θα μοιραστούν σημαιάκια του ΠαΣοΚ κασκόλ και μπρελόκ για τους φαν του Γιώργου, του Μπένυ και της Μέρκελ (για τους ποιο σκληροπυρηνικούς συντρόφους) . Μικροφωνική εγκατάσταση θα μας εμψυχώνει με αυτόματο εναλλάξ playlist : την τσιμινιέρα, το καλημέρα ήλιε, τους μπαξέδες, το διδυμότειχο μπλουζ και το πουκάμισο το θαλασί, με το Γιώργο Νταλάρα σε φιλική παραφωνία.

Το προφεστιβαλικό χάπενινγκ θα ολοκληρωθεί με λοταρία για την ενίσχυση της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ. 5 τυχεροί θα κερδίσουν μέρος από το Καρβέλι της Κανέλλη (το γάλα δυστυχώς έκοψε και εικάζεται πως μοιράστηκε από το κόμμα στους καπιταλιστές απολυμένους του 902).

Γιγαντοαφίσες και πανώ του Ανδρέα θα μοιραστούν για αφισοκόλληση μέχρι το IMF και την παγκόσμια τράπεζα που είναι δύο κτίρια παραπέρα. Θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας μέχρι τα κεντρικά γραφεία του Νομισμαστικού Ταμείου υπέρ της άμεσης εκταμίευσης της έκτης δόσης για να αγοράσουμε το τελευταίο μοντέλο της Κάντιλακ, το υβριδικό ! Η πορεία θα καταλήξει στο Κένεντι Σέντερ

κλικ για μεγέθυνση


Oh Fortuna, σε διασκευή (απίστευτη) του Ray Manzarek

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
(ήτοι με χαμηλωμένα τα μεγάφωνα μη σε ακούσει ο γείτονας και σε πάρει για πασόκο...δε θα βγεις ζωντανός από το σπίτι σου)

1 σχόλιο:

Ephemeron είπε...

Το κειμενο σου με εκανε και εσκασα στα γελια!
Οσο για το Carmina Burana, οσο μου αρεσε πριν χρονια, τοσο δεν μπορω να το ακουω πια τωρα!
Μετα απο χρονια και χρονια ακουγοντας το σε πορειες, διαδηλωσεις, συγκεντρωσεις, σε μαναβικα, σουπερ-μαρκετ, χασαπικα, περιπτερα, και αλλου, τωρα πια, μετα απο ολα αυτα, συγνωμη αλλα οταν το ακουω με πιανει κατι σαν αναγούλα...
(που τον θυμηθηκες βρε "ατιμε" τον Ray Manzarek, τον ειχα ξεχασει...)
Καλο μηνα!