Παρασκευή, Ιουλίου 22

to hell, ρε !

Οι Η.Π.Α. σαρώνονται από κύμα καύσωνα το οποίο έφτασε στο Maryland και με τη σημερινή μέρα (Παρασκευή) να είναι η χειρότερη από πλευράς θερμοκρασιών. Σήμερα λοιπόν που έσκασε ο Τζίτζικας, σήμερα βρήκε να έρθει στο Πανεπιστήμιο ο Πρόεδρος την ώρα που εγώ περίμενα μάταια το λεωφορείο από το μετρό για το campus. Τα πάντα είχαν φυσικά μπλοκάρει...Μπατσικά από την πόλη του college park, το πανεπιστήμιο, την κομητεία, την πολιτεία αλλά και ασφαλίτικα chevy του FBI με τις εσωτερικές σειρήνες και τα φιμε τζάμια να έχουν πιάσει τις γωνίες, τις διασταυρώσεις, τα διαζώματα τα πεζοδρόμια, τα γκαζόν...

45 λεπτά αναμονής κάτω από τον καυτό ήλιο (39 υπό σκιάν!) να περιμένουμε το λεωφορείο που συνήθως δεν κάνει πάνω από 8 λεπτά.

Κι όλα αυτά γιατί; Γιατί έπρεπε να έρθει ο Πρόεδρος να μιλήσει στο campus για την κατάσταση της οικονομίας, να πει για ακόμα μία φορά πως κάνανε 3 πολέμους και δεν πληρώσανε (λες και αυτό είναι το ζήτημα με τους πολέμους) και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν Ελλάδα, γιατί οι ΗΠΑ πληρώνουν τα χρέη τους: πρώτα θα εξοφληθούν οι πιστωτές και μετά, ό,τι περισέψει, θα πάει για πληρωμές δημ. υπαλλήλων και συντάξεις.

Ας τα διάλα ρε, με τέτοια ζέστη σήμερα!

3 σχόλια:

Περσέας είπε...

τουλάχιστον δε θα χρειαστεί να πληρώσετε πετρέλαιο με τέτοια ζέστη
(κάτι είναι και αυτό)
τελικά έτσι όπως πάμε όλοι μας θα πάμε to hell..οπότε αν γίνεται πες τους να μας φυλάξουν θέσεις στα καζάνια

Saq είπε...

Αδερφέ σε καταλαβαίνω -όσον αφορά τη ζέστη τουλέχιστον-, εδώ προχτές το θερμόμετρο στο αμάξι έγραψε 41 στο κέντρο της θεσ/νίκης και έπρεπε να δουλεύουμε και με τον ήλιο από πάνω μας. Αυτό που συμπεραίνω πάντως είναι ότι οι πολιτικοί παντού τις ίδιες μπούρδες λένε!

Ephemeron είπε...

Να σε κανω να αιθανθεις καλυτερα;
Εσυ τουλαχιστον περιμενες στη ζεστη...
Δεν κουβαλουσες βαλιτσες κατω απο 40 βαθμους, για 4 χιλιομετρα, ωστε να φτασεις στο αεροδρομιο, επειδη οι ταξιτζηδες ηθελαν να το παιξουν νταϊλικι και επανασταση (επανασταση αλλα μονο για την τσεπη τους "αμα λαχει να πουμε"...)