Τρίτη, Απριλίου 5

Είμαστε όλοι Κούταβοι!

Εκ του πολιτικού γραφείου του Κ.Κ.Ε.

Δελτίο Τύπου

Σχετικά με την αναστολή λειτουργίας του blog Canis Libertatis.

Μετά την προβοκάτσια των αναρχικών του Πολυτεχνείου το Νοέμβρη του '73, η παύση λειτουργία του blog Canis Libertatis αποτελεί άλλη μία προβοκατόρικη ενέργεια εις βάρος της λαϊκής τάξης και φυσικά εις βάρους του ΚΚΕ. Είναι η συνέχεια μίας σειράς αντιλαϊκών επιθέσεων στα λαϊκά συμφέροντα του λαϊκής οικογένειας, της λαϊκής εργατικής τάξης, της λαϊκής αστικής τάξης και της λαϊκής που έχουμε στη γειτονιά κάθε Παρασκευή. Οι επιθέσεις εκτελούνται βάσει οργανωμένου σχεδίου του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-Δ.Ν.Τ.-Ε.Ε.-Ε.Τ.-Η.Π.Α.-ΝΑΤΟ-ΔΗ.ΣΥ. Στον κατάλογο προστίθενται και τα κόμματα της δεξιάς αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ ΜΛ, ΜΛ ΚΚΕ, Μ ΚΚΕ Λ, ΚΛΚΕ Μ....) που αν και δε συμμετέχουν, παρ' όλα αυτά είναι εχθροί του ΚΚΕ και αυτό είναι ακόμα χειρότερο.

Ο λαός δεν έχει τίποτα θετικό να περιμένει από τον κλείσιμο του Canis Libertatis. Η σιγή μίας ακόμα φιλελεύθερης φωνής ενισχύει την ανατροπή του συσχετισμού δυνάμεων εναντίον της αστικής τάξης. Θα πέσει όμως στο κενό. Ο λαός θα αποτρέψει και αυτήν την εις βάρος του επίθεση υπό την σωστή καθοδήγηση του κόμματος- όπως άλλωστε απέτρεψε όλες τις μέχρι τώρα επιθέσεις του Κεφαλαίου τα τελευταία 90 χρόνια. Αν η αστική τάξη καταρρεύσει δε θα διαβάζει το σύνολο των αστικών εφημερίδων, που τυπώνει η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ και δε θα αγοράζει τις ντολμαδιέρες και τα μαξιλάρια του 902 με αποτέλεσμα το κόμμα να χάσει λεφτά. Και αυτό δε θα το επιτρέψουμε! Η απάντηση θα δοθεί στους δρόμους, προσεχώς, όπου θα κατεβάσουμε τα ΚΝΑΤ και τους οικοδόμους να παίξουμε ήσυχα και οργανωμένα την Ανυπακοή...



--------
Ένας από τα πιο ενδιαφέροντα πολιτικά προσωπικά ιστολόγια φαίνεται πως τερματίζει τη λειτουργία του μετά από τέσσερα χρόνια. Είναι λίγα τα πολιτικά blogs στην ελληνική μπλογκόσφαιρα που αξίζουν τακτική παρακολούθηση και είναι ανοιχτά σε σοβαρή πολιτική συζήτηση επιπέδου. Ανεξάρτητα αν συμφωνείς ή διαφωνείς με τις πολιτικές του απόψεις, το Canis Libertatis υπήρξε μία φωτεινή εξαίρεση ορθολογικής και ουσιαστικής φιλελεύθερης σκέψης στον γενικευμένο οχετό των ελληνικών πολιτικών ιστολογίων.

Ο Manoliscus είναι, εκτός από εξαιρετικός συνblogger, παλιός και καλός φίλος. Είναι μεγάλη μου τιμή που τον γνωρίζω προσωπικά.

Είμαστε όλοι κούταβοι!