Παρασκευή, Απριλίου 16

110.7

Γεια σου Αγάπη μου. Τα νέα μου είναι πολλά και διάφορα και θα τα πω εν συντομία γιατί έχω πολλά τρεξίματα. 5 μέρες συμπληρώθηκαν από την (πολιτική) απόφαση να αυτοδιαγραφώ από το facebook. Μετά από 2 χρόνια παραμονής αποφάσισα πως, για μένα, το facebook είναι μια διαδυκτιακή παρτούζα της χαζομάρας και του κουτσομπολιού. Πολύ κουτσομπολιό όμως. Από την άλλη δε μου χρειαζόταν και σε τίποτα, συνεπώς το έκοψα. Αναστάτωση προκλήθηκε την επομένη, με τα spreads του 10ετούς να εκτινάσονται στις 420 μονάδες βάσης και με non-paper που διέρευσα στον τύπο κατηγόρησα τον Αρσένη ως το βαθυ λαρύγγι της υπόθεσης.

Από εκεί και πέρα, μας πάνε στο ΔΝΤ για δύο πολύ απλούς λόγους. Πρώτον, γιατί μπορούν να μας πάνε. Δεύτερον, γιατί έτσι είναι σίγουροι πως θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω. Είμαστε μία χώρα που δεν την πιστεύει κανείς. Σε κάθε κυβερνητική αλλαγή βγαίνουμε και λέμε ότι "οι προηγούμενοι σας είπαν ψέμματα - εμείς θα σας πούμε την αλήθεια". Δεν έχουν καμία διάθεση να μας πιστέψουν πια. Δεδομένων των δημοσιονομικών μας, της κοινωνικής ασυνενοησίας και ανοησίας δεν αποκλείεται αύριο - μεθαύριο να κυρήξουμε πτώχευση ή πραξικόπημα. Αυτοί όμως θέλουν τα λεφτά τους. Και πολύ καλά κάνουν! Και εμείς στη θέση τους αυτό θα κάναμε!

Πάμε πάρα πολύ καλά αγάπη μου. Μετά από μπλογκάρισμα σε αριστεροειδή μπλογκς συμπεραίνω πως η Βλακεία προελαύνει ακάθεκτη. Παρά τις εκκλήσεις μου εσύ συνεχίζεις να διαβάζεις και να παίρνεις στα σοβαρά το YouPayYourCrisis καίγοντας το ήδη καμμένο σου μυαλό από τις ΤσιπροΑλαβανικές χαζομάρες τις αριστεράς και της προόδου. Μη βάλεις μυαλό! Mείνε εκεί, στη Μεταπολιτευτική σου μαλακία με τον Παπαδημούλη να κατηγορεί στη Βουλή τη Τζούλια για φοροδιαφυγή.

Ομολογώ και εγώ πως έχω εκτραπεί δημοσιονομικά. Το έλλειμα μου έχει χτυπήσει κόκκινο και πήγα να σκάσω όταν τη Δευτέρα μετά από δύο κομμάτια πίτσα Papajohn, έφαγα και τρία διπλά cheesburger FiveGuys. Το τεφτέρι ήρθε και θα μείνει σε αυστηρό όριο 1000 θερμίδων τη μέρα. Το πρόβλημα αγάπη μου βέβαια δεν είναι να τα χάσω. Είναι να κρατηθώ χαμηλά. Θέλω κ εγώ το IMF μου να με επιτηρεί!

Η Αμερικανοποίησή μου προχωράει με γοργούς ρυθμούς. Έβαλα cable και βλέπω κάθε μέρα Southpark και Family Guy. Κάθε τι που θέλω να αγοράσω το σκέφτομαι 100 φορές και πάντα συμβουλεύομαι τις κριτικές αγοραστών - ξέρεις αυτές με τα αστεράκια. Σκέφτομαι 24ώρες του 24ωρο πως να εξοικονομήσω χρήματα αλλάζοντας τις ασφαλιστικές μου εταιρείες και έγινα έξω φρενών προχθές που κατάλαβα πως κάποιος μου είχε υποκλέψει το νούμερο της πιστωτικής μου και έκανε αγορές. 400 δολλάρια με είχε χρεώσει το κωλόπαιδο με κάτι εισιτήρια τρένου, κάτι βενζίνες από τη NY κλπ κλπ. Ευτυχώς η Citibank με καλύπτει γιατί είμαι και γαμώ τα παιδιά!
Επίσης ήθελα απεγνωσμένα να πουλήσω το οικολογικό μου jeep γιατί καίει πάρα πολύ και να πάρω μία Lincoln του '65! Ξέρεις αυτές τις τεράστιες με τα νικελ. Βρήκα μία σε καταπληκτικά χαμηλή τιμή αλλά παρατήρησα ότι είναι 7.6 λίτρα ενώ το wrangler μου είναι 4.0 !! Πως τα φτιάχνανε τα αμάξια τότε οι Αμερικάνοι ρε γαμώτο; Κινητήρες αεροπλάνων τους βάζανε;; Τώρα σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μία Harley Davidson Fat Boy Lo του 2010 ! Λεφτά δεν έχουμε βέβαια και σκέφτομαι να ζητήσω από τον Παπακωνσταντίνου να μου στείλει από τα 52 εκατ. ευρώ που βρέθηκαν σε 'ξεχασμένους' λογαριασμούς του Δημοσίου από την εποχή του Καραμανλή (του 'Εθνάρχη'). Σε αντίθεση με τα αμάξια (πλην των Pontiac) που έχουν πάρει τα πάνω τους, μία άλλη κίνηση είναι να αγοράσω σπίτι. Έχουν υποχωρήσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ οι τιμές και προβλέπεται ότι θα πέσουν κι άλλο. Όποιος έχει να μου δώσει 200,000 ευρώ να μου στείλει e-mail. Δεν τα χρειάζομαι αύριο - μη σας πιέσω. Από βδομάδα όμως...σε επιταγές εμού του ιδίου παρακαλώ ή και paypal.

Στα πλαίσια της αυτοκριτικής μου, και επειδή μου αρέσει ο Μητροπάνος, σήμερον στο Μπλογκοσφαιρικό μας μπερντέ...



Βάλτο στο τέρμα, να σκορπίσουν τα facebookάκια !!!

33 σχόλια:

Roadartist είπε...

με τόσο άχρηστους πολιτικούς τόσα χρόνια, τα χειρότερα θα έρχονταν.. Λυπάμαι μα ζούμε σε μια χώρα που δε ξερει να αναγνωριζει ιδεες.. αντι να εξελισσομαστε, πισω δεκαετιες παμε..
Για το facebook εχω ιδια αποψη, αντιστεκομαι, απεχω!

Υγ σχολιο με ενα χερι, δεν αντεξα:)

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Θα μπορούσε νάναι κι αυτοβιογραφικές σημειώσεις της Ελλάδας αυτή η ανάρτηση...
Για δες, για δες...

Και μια και μιλάμε για '65, θάπαιρνα μια MUSTANG του τότε ή του περίπου τότε με κλειστά μάτια...
Κάτι απωθημένα πούχω, όμως, ε;


Υ.Γ.: Ξέχασα: Check's in the mail! Καλοφάγωτα!
;-)

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Και κάτι τελευταίο:
Όπως κι όλα στην ζωή την την πραγματική και την ψηφιακή, έτσι και το Facebok έχει το περιεχόμενο, που εσύ του δίνεις, παίζει τον ρόλο, που του αναθέτεις.
Έχω λογαριασμό 1-2 χρόνια, έχω γνωρίσει κάποιους ενδιαφέροντες ανθρώπους, έχω προβάλει την "δουλειά" μου κι έχω δει "δουλειές" άλλων, έχω λάβει κι έχω δώσει πληροφορίες και δεν είχα ποτέ πρόβλημα...
Όμως, δεν παίζω παιχνίδια τύπου Farmville, Mafia κ.λπ. - ούτε ξέρω ακριβώς τι είναι - δεν στέλνω χαζοδωράκια, δεν ασχολούμαι με κουτσομπολιά...
;-)

Ανώνυμος είπε...

έλα ρε αντιδραστικό πλάσμα... τι σου κάναμε οι facebookerάκηδες!;!
Απαπααα.. κακίες
εγώ γουστάρω να πατάω κάθε μέρα 15 φορές το ignore σε άτομα που δε ξέρω και θέλουν να γίνουν φίλοι μου! μου ανεβάζει το ηθικό! χαχαχαχ

θα έρθω και θα συμφωνήσω με τον/την Asteroid...
mustang αλλά... πως το παρκάρεις όλο αυτό, οεο; θα με πεις πως εσύ ξέρεις και θα σ΄απαντήσω: έλα μάθε μου κι εμένα ρεεεε...

βιεννέζικα φιλιά

ΗΩΣ είπε...

Έβαλες το ότι όλοι φταίμε για την κατάντια μας, όχι μόνο που τους ψηφίζουμε αλλά που κάνουμε τις αρπαχτές μας (όσα μπορεί καθείς βέβαια- κάποιοι μπόρεσαν περισσότερα, πού διάολο είναι;) Έβαλες την ομαδική μας μ@λ@κία που μας δέρνει κι ενώ ο κόσμος χάνεται κι εμείς χτενιζόμαστε, αγόμαστε και φερόμαστε με οτιδήποτε μας πασάρουν (ουδόλως εξαιρουμένου του εαυτού μου) και ονειρευόμαστε πισίνες και πράσινα άλογα τη στιγμή που έχουμε τέλειες παραλίες δίπλα. Έχωσες και την ιντερνετική μας καψούρα τώρα που έσφιξαν τα πράγματα και δεν βγαίνουμε έξω (κάπου πρέπει να γνωρίσουμε κόσμο κι εμείς οι λεύτεροι βρε παιδί μου)
Βάλε μέσα και τον Καρατζαφύρερ που λυπάται τον Γιωργάκη που θα γίνει Τρικούπης και την έβγαλες τέλεια τη συνταγή της μαλακόσουπάς μας.
A propo, το αυτοκινητάκι μου των 1.000 κυβικών μια χαρά πάει και καίει και λίγο, δεν λέει να το αλλάξω, έ;
ΥΓ Πώς διάολο διαγράφεται κανείς από το facebook? Έψαχνα μια μέρα αλλά σχετική επιλογή δεν είδα. Δεν το έψαξα και πολύ, το ομολογώ...

sCaTterBraiN είπε...

"κριτικές αγοραστών - ξέρεις αυτές με τα αστεράκια" - για δώσε μερικές διευθύνσεις γιατί αν χρησιμοποιείς περιοδικά και εφημερίδες προκοπή δεν θα βρεις...
όσο για το facebook δεν μπορώ να πω κάτι - είμαι ψιλοκαμένος αλλά ακόμα δεν το έχω βγάλει γιατί είμαι και κουτσομπόλης (και καμιά φορά μου χρησιμεύει πράγματι - άντε και να παίξω sudoku, το farmville ευτυχώς το έκανα μπλοκ σε μια κρίση).
μια και είπαμε κρίση, δεν θέλω άλλο να ακούω για δντ κλπ - φτάνει... το μόνο που δε με πειράζει είναι να ανεβάσουν τα όρια συνταξιοδότησης.
αυτά....

δεσποιναριον είπε...

Λοιπον χαρα μου, ο εξαμερικανισμος σου προχωρα με ταχυτατους ρυθμους, πολυ ταχυτερους απο τους δικους μου οταν ημουν σαν εσενα. Εχει αρχισει και σε φοβαται το ματι μου.
Τωρα στο ειπα και πριν φυγεις και στο ξαναλεω και τωρα. Το φμπ ειναι εργαλειο και δουλευει οπως θελεις εσυ. Ο σχολιαστης αστεροϊντ μια χαρα τα λεει. Προσωπικα διαβαζω πολυ ενδιαφεροντα πραγματα που βρισκουν αλλοι πριν απο μενα. Και οπως σου υποσχεθηκα θα στο αναλυσω περεταιρω με ωριμες ντοματες.
Τι τρως θεε μου! Καλα που δεν ειμαι η μαμα σου γιατι θα ειχα φριξει. Φιλακια σε σενα και στο..IMF

Ανώνυμος είπε...

ρε παπαρόπουλε...θα σοβαρευτείς ποτε;; από τις βόμβες των παιδικών σου πάρτυ στην πίτσα και στο τσιζκέικ...είσαι ανεπίδεκτος...χαίρομαι που δικαιώνομαι για ακόμα μία φορά σχετικά με το facebook...όσο για το ΓΑΠ θέλει να κλέψει τη δόξα Τρικούπη και Βενιζέλου μαζί...δεν είναι και λίγο...η φράση "δυστυχώς επτωχεύσαμεν" προσδίδει ένα κύρος, οδηγεί σε άλλο επίπεδο στην ιεραρχία της πολιτικής ιστορίας...και επανέρχομαι ψήσε και καμιά μπάμια...

CsLaKoNaS είπε...

@roadartist

Και μόνο που μου άφησες σχόλιο, με την κατάσταση του χεριού σου, σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!

Είναι αλήθεια ότι έχουμε τελείως άχρηστους πολιτικούς και οι λίγοι σωστοί δε μπορούν να σώσουν την κατάσταση. Ζούμε σε μία χώρα των ηλιθίων, που υπάρχουν δυστυχώς παντού. Σε κάθε πολιτικό χώρο.

Φιλιά και περαστικά!!!

CsLaKoNaS είπε...

@ Asteroid

Ε όχι και Mustang ! Τα Mustang-Ford είναι για πέταμα. Θα μπορούσα να πουλήσω το (μεταχειρισμένο) μου jeep και να αγοράσω καινούρια Mustang μοντέλο 2010, με 1000 δολλάρια παραπάνω. Είναι όπως λέμε εδώ 'μαύρικα' αμάξια. Τα 'μαύρικα' είναι τα fancy αυτοκίνητα, τύπου cadillac, lincoln, pontiac, chrysler, chevrolet, dodge. Είναι εντυπωσιακά και με πολλά μπιχλιμπίδια που εντυπωσιάζουν κυρίως του μαύρους. Μηχανικά όμως είναι για πέταμα. Μετά από 2 χρόνια θέλουν αλλαγή!!

Άσε που καίει και πολύ αυτή η πουτάνα η Mustang. Λες να πάρω τελικά;

CsLaKoNaS είπε...

@Asteroid.

Thanks φορ δε μόνεϊ !

Τώρα όσον αφορά το facebook δε διαφωνώ με τον τρόπο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Απλά εμένα δε μου χρειάζεται!

CsLaKoNaS είπε...

@atithasopnevma

Που τις έμαθες τις Mustang εσύ παιδί μου; Έχουν οι Κύπριοι Mustang ;; Εδώ θα μου πεις έχουν οι Ηρακλειώτες Cadillac. Τίποτα δε με εντυπωσιάζει πλέον.

Το parking δεν είναι πρόβλημα στην Αμερική. Έχουμε άααπλετο χώρο για τα SUV μας !

To facebook σε μάρανε να σου ανεβάσει το ηθικό! Αφού είσαι ερωτευμένη κοπέλα μου, πόσο πια να σου ανέβει το ριμάδι το ηθικό; Που να φτάσει;;;;;

Ήρθε η ώρα να ομολογήσω πως ένας λόγος που έκοψα το facebook είσαι και εσύ. Με έκανες ignore και αυτό δεν το άντεξα!

CsLaKoNaS είπε...

#ΗΩΣ

Στην Αμερική κάτω από 1600 κυβικά δε μπορείς να βρεις. Ειλικρινά τώρα! Η βενζίνη αν και έχει πάρει τα πολύ πάνω της παραμένει στο μισό της δικής σας! Άσε που στους δρόμους αυτούς και με τις αμαξάρες που κυκλοφορούν δίπλα σου, το 1000ρι το αμάξι μοιάζει τόσο επικύνδινο. Μιλάμε το δικό μου wrangler είναι ένα μεσαίο προς μεγάλο αμάξι. Δε φαντάζεσαι τι SUV κυκλοφορούν.

Ο καρατζαφύρερ είναι όλα τα λεφτά. 8 τούμπες την εβδομάδα κάνει - ένα κιλό δεν έχει χάσει!

Στο fb μπορείς να παγώσεις το λογαριασμό σου. Έχει ρυθμίσεις στο profile - my account. Νομίζω είναι η τελευταία ρύθμιση, τέρμα κάτω.

CsLaKoNaS είπε...

@sCaTterBraiN

Όχι παιχνίδια και τέτοια δεν έπαιζα στο fb. Απλά καθόμουν πολύ ώρα και έλιωνα με το να βλέπω φωτο άλλων. Εντάξει είναι ενδιαφέρον αλλά από ένα σημείο και ύστερα είναι βλακεία.

Από κριτικές κυρίως στο amazon που αγοράζω πολλά πολλά πράγματα. Χωρίς πλάκα είναι χρήσιμο αυτό. Έχω σώσει αρκετά $ από χαζοαγορές.

"Πάμε ΔΝΤ;" κατά το "Πάμε πλατεία;"

CsLaKoNaS είπε...

@δεσποιναριον

Χαίρομαι που αναγνωρίζεις των εξαμερικανισμό μου. Αυτές τις μέρες με απασχολεί το τι υλικά να αγοράσω για να φτιάχνω σπιτικά burger!

Πέρα από την πλάκα πρέπει να ξέρεις ότι η διατροφή μου είναι σε εξαιρετικό επίπεδο. 1000 φορές καλύτερη από την Αθήνα. Τρώμε πάρα πολύ ισορροπημένα ! 3 φορές τη βδομάδα λαδερά (φακές - σπανακόρυζο - φασολάδα), 1 φορά μακαρονάδα, 1 κρέας , 2 φορές ψάρι. Σαλάτα σπανάκι απαραιτήτως και εγώ πάντα τρώγω μπρόκολα και καρότα. Παιδί μου πάμε στο Γίγαντα και κατεβάζουμε όλα τα ράφια με τα ζαρζαβατικά!

Μη μου μιλάς για το IMF μου. Την πρώτη μέρα της διαίτάς μου, έφαγε από αντίδραση τριπλάσιο φαγητό από ό,τι τρώει συνήθως! Ωραία υποστήριξη!!!

Όσο για το fb συμφωνώ. Απλά συνέβησαν ένα δύο προσωπικά περιστατικά που τσάτισαν και είπα να το κόψω! Τίποτα παραπάνω. Τα υπόλοιπα 'επαναστατικά-εναλλακτικά' που γράφω τα κάνω για το εφέ!

CsLaKoNaS είπε...

@Ανώνυμος

Βγαλ' την κουκούλα ρε !

Ο γνωστός-άγνωστος του μπλογκ ξαναχτύπησε! Αυτός που γονάτιζε τα φαγητά σε κάθε πάρτυ μου ! Που τον έβλεπαν οι μπασκετμπολίστες στην τούρτα μου και ο διαιτητής σφύριζε λήξη! Ο άλλοτε φόβος και τρόμος των ψησταριών και των οβελιστηρίων, αποφάσισε εν μία νυκτί να τα κόψει όλα και εδώ και 5-6 χρόνια είναι ένας Ηρακλειώτης που δεν έχει βάλει μία μπουκιά γύρο/σουβλάκι στο στώμα του !

Δε δικαιούσαι δια να ομιλείς ποινικολόγε, συνάδελφε του μοντελοπνίχτη!

Δε θα ρθει το Μαράκι; Όλα θα τις τα πω! Ξέρεις εσύ!

Και λίγα τα λόγια για το ΓΑΠ. Είναι ο μόνος σοβαρός εκεί μέσα, μαζί πάντα με τον Πάγκαλο !

fairy είπε...

Ως IMF ξέρω τι κάνω.
Για σένα τα έκανα όλα. Έφαγα εγώ περισσότερο, για να μη μείνει για σένα!! Αλλιώς θα έμπαινες στον πειρασμό...
Φιλάκια!!! (ραντεβου στο σαλόνι ;))

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Ναι, πες με και μαύρο τώρα!!!
:-)))))))))))))))))

CsLaKoNaS είπε...

@fairy

Εμείς θα τα πούμε στο σαλόνι!

CsLaKoNaS είπε...

@Asteroid

Peace bro!

IonnKorr είπε...

Ο εξαμερικανισμός προχωρά ε?

Εμ με τον Obama που κάνεις παρέα τι περίμενες?

@Ηώ, μπες στο Facebook, γρήγορα. (ειδικά τώρα που βγήκε ο Λάκων οπότε το επίπεδο του ανέβηκε!!!!). Γιατί αν περιμένεις από τα blogs ...

Υ.Γ. Φοβερό γράψιμο. Απολαυστικότατο.
Μιά απορία. Η Έλβα σου έχει γράψει ποτέ? χα..χα.. Θα ετοιμάζει την γκιλοτίνα!!!

CsLaKoNaS είπε...

@IonnKorr


Με τον Πρόεδρο Obama ! Επιβάλλεται δια νόμου όταν αναφέρεσαι στον πρόεδρο των Η.Π.Α. να τον αναφέρεις έτσι ακριβώς: Ο Πρόεδρος Obama!

Ναι τώρα που βγήκα εγώ μπείτε όλοι να με κοροϊδεύετε! Σας παραπέμπω στο προτελευταίο επεισόδιο του Southpark:
You have 0 friends!

http://www.southparkstudios.com/episodes/267114

Απλά τέλειο!

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω για ευνόητους λόγους.

IonnKorr είπε...

Φίλε Λάκωνα

Θέλω να σου ξεκαθαρίσω κάτι.

Μην παίρνεις το πείραγμα που κάνω για την Έλβα στραβά.

Το έχω ξαναδηλώσει. Νομίζω ότι είναι πολύ αξιόλογο άτομο αλλά ως "Ελληνίδα μετανάστρια" στην Σουηδία αντιμετωπίζει διάφορες μη ευχάριστες καταστάσεις που επιδρούν και στην ιδεολογία της.

Δεν πιστεύω ότι σε βλέπει ως ανεπιθύμητο περισσότερο από ότι βλέπει εμένα.

IonnKorr είπε...

Αλλά και συ μερικές φορές είσαι πολύ οξύς. Ιδιαίτερα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι έχουν το μερίδιο τους για το κατάντημα της Ελλάδας. Μην του αποδίδεις περισσότερες ευθύνες από όσες έχει.

Άλλωστε, η ύπαρξη του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει ακριβώς, την τάση των Ελλήνων να αντιτίθενται στον ορθολογισμό, στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη, στη Δύση, στην Επιστήμη, στην Τεχνολογία, στην κρατική οργάνωση και από την άλλη μεριά να εμφανίζονται ως προοδευτικοί και κουλτουριάρηδες.

CsLaKoNaS είπε...

@IonnKorr

Σε ό,τι αφορά το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ πιστεύω ότι εκφράζουν καλύτερα από όλους τη νοοτροπία και την τρόπο σκέψης που έχει διαλύσει τη χώρα. Δεν φέρουν άμεσα μερίδιο ευθύνης για το δημοσιονομικό κατάντημα αλλά ο τρόπος που κινούνται εξηγεί το πως η Ελλάδα έφτασε εκεί που έφτασε.

Για τα υπόλοιπα που λες θα μιλήσω στην επόμενη ανάρτησή μου που θα έχει σχετικό θέμα.

δεσποιναριον είπε...

Προτεινω ενα θεμελιωδη αναγραμματισμο στο IMF συναδελφε. Να λεγεται IFM (International Fat Monitoring η International Figure Monitoring). Και παρακαλω να καθιερωθει χωρις δημοψηφισμα, αλλα με την δημοκρατικη διαδικασια, ¨" etsi tha se leme apo dw ki empros"
Κατα τα αλλα.. ψυχρα!

CsLaKoNaS είπε...

@δεσποιναριον

Θα συμφωνήσω. Άλλωστε υπό τέτοιο καθεστώς δε με παίρνει να διαφωνήσω! :)))

Ο δρόμος είναι μακρύς αλλά είμαι αισιόδοξος!

At8ana είπε...

Ευτυχώς ποτέ δε με έψησε το fuckBook!!
κατά τα άλλα, εμπεριστατωμένο post...!

φιλάκια :)

Ephemeron είπε...

Σε μερικα συμφωνουμε, σε μερικα διαφωνουμε, αλλα με το Southpark και Family guy, συμφωνω απολυτως... ειναι μια σκετη απολαυση!
Τωρα αν σου πω οτι εδω, εχω φιλους που ειναι 60 και 70 χρονων και πεθαινουν για Southpark και Family guy θα το πιστεψεις;;;
Αν ηταν στην Ελλαδα θα τους ειχαν κλεισει στο τρελλοκομειο... LOL

Joanna είπε...

Φοβερόοο το μπλογκ σου!Χάρηκα πολύ που σε βρήκα-με βρήκες!
Θα τα λέμε συχνά.
Συνέχισε έτσι!
Φιλιά!

CsLaKoNaS είπε...

@At8ana

Σεβασμός παρακαλώ!

Εδώ είναι ένα σοβαρό μπλογκ, υψηλής ποιότητας και τηλεθέασης!

Άκου fuckbook! Μα τι λόγια είναι αυτά.

You are politically incorrect !

Φιλιά με πολλές νότες!

CsLaKoNaS είπε...

@ephemeron

Θα έλεγα και Simpsons! Δεν μπορώ να επίλεξω το καλύτερο γιατί ακόμα δεν έχω εντρυφήσει στο θέμα!

CsLaKoNaS είπε...

@Joanna

Γεια σου! Καλώς ήλθες στο μπλογκ μου. Στο πιο in μπλογκ της βλογόσφαιρας!!!

Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τα αξίζω όλα αυτά που λές! :ppp