Παρασκευή, Απριλίου 30

109.2

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα αγάπη μου ! Το 108.7 έγινε 109.2 τη στιγμή που τα spreads αποκλιμακώνονται. Παρά τα εξουθενωτικά οικονομικά μου μέτρα όλη τη βδομάδα, η παρέμβαση του "πνευματικού" μας καρτούν φαίνεται ότι μου ανέβασε το ζάχαρο και την πουστόζη. Διάβασε εδώ το φοβερό κείμενο του Πιτσιρίκου, οποίος έφυγε από το ΣΚΑΪ και ξαναβρήκε το χιούμορ του.

Δεν ακούμε Ελληνοφρένεια μωρό μου. Το έχει παρακάνει ο Θύμιος. Έχει και το ΚΚΕ τα όριά του. Από την άλλη έχει κουράσει πια το χαβαλέ της ώρας του Λαού. Από ΣΚΑΪ πλέον μόνο Μπάμπη και Πορτοσάλτε ακούμε. Προφανώς παραμένουμε πιστοί ΠΑΝΟΥΣΟΦΡΟΥΡΟΙ στο ΘΕΜΑ 98.9 !

Σ' αγαπάω πάντα αγάπη μου και ας έχω πάρει 0.5. Υπόσχομαι να αυξήσω κι άλλο το ΣΠΑ (σεξ προστιθέμενης αξίας) και να κόψω την αυτοϊκανοποίηση η οποία απαιτεί πολύ λιγότερες θερμίδες από ένα καλό σεξ που το έχω αύθονο 24 μέρες το μήνα. Σε κάθε περίπτωση έρχονται δύσκολες μέρες. Μέρες πείνας. Σε πολλά επίπεδα (θα τα πούμε άλλη φορά αλλά μπαίνω σε μία εβδομάδα καταιγιστικών εξελίξεων αναφορικά με τα οικονομικά μου)!


Σήμερον στο μπλογκοσφαιρικό μας μπερντέ:

Mozart's Most Perfect Opera





Τώρα βάλ' το στο τέρμα και απογειώσου....




Υ.Γ. Δεν τα ρωτάνε αυτά!

4 σχόλια:

IonnKorr είπε...

"Κόψτε το σεξ. Η αυτοϊκανοποίηση είναι φθηνότερη". Να η λύση στην κρίση. Ρε Λάκωνα μου δίνεις ιδέες για ανάρτηση.

Από τον Κλυνν στον Μότσαρτ!!!!

CsLaKoNaS είπε...

@IonnKorr

Χαίρομαι όταν τροφοδοτεί ο ένας τον άλλον με ιδέες. Η ισχύς εν τι ενώσει.

Όχι από τον Κλυνν στον Μότσαρτ. Μεσολάβησε ο Μίκης!!

kariatida62 είπε...

Λάκωνα, άσχετο θέλω όταν έχεις καιρό να δεις το παρακάτω ντοκυμαντέρ που συστήνω στις πρώτες αναρτήσεις μου που ξεκίνησαν το 2009:
"Φίλοι μου,
Διαθέστε δύο ώρες απο τον χρόνο σας και μπείτε στην παρακάτω διεύθυνση για να παρακολουθήσετε δύο εκπληκτικές ταινίες "φωνές διάσωσης" θα τις έλεγα εγώ...
Δεν είναι αμερικανιά...δεν έχει σχέση με θρησκείες...
Γνωρίστε τον JACK FRESCO και το VENUS PROJECT, ενημερωθείτε, προωθήστε το στους φίλους σας και ...αντισταθείτε!!!
http://www.zeitgeistmovie.com/ Ξεκινήστε με την ταινία ZEITGEIST: ADDENDUM ανέβηκε δεύτερη και συνεχίστε με την ZEITGEIST: THE MOVIE.
΄Τώρα σ'αφήνω γιατί ακούω τις δηλώσεις του Υπ. Οικονομικών κάτι ακούω ότι για τους χαμιλόμισθους δημοσίους τα δώρα θα είναι ύψους 1000€ αλλά μείωση επιδομάτων της τάξεως του 8%. Πάλι καλά... και δεν κόβεται ο 13ος και 14ος στο Ιδιωτικό τομέα.

Angelos είπε...

πάντως, άσχετα με τα καταθλιπτικά της κρίσης και των όσων κόβουμε ομαδικά οι Έλληνες και μέσα και έξω,

ΛΑΤΡΕΥΩ τα συνθηματικά μέσω Ίντερνετ....