Δευτέρα, Μαρτίου 10

UMD

Είναι να μη σε πάρει η μπάλα. Αμα σε πάρει και χαθείς για λίγο, άντε μετά να επανέλθεις. Όχι δε σας ξέχασα φανατικό μου κοινό. Απλά έχει πέσει πάαααρα πολύ δουλειά. Εξεταστική περίοδος γαρ. Όχι δεν εξετάζομαι πια εγώ. Εξετάζω από τη θέση του βοηθού. Το Σ/Κ πέρασε πάνω στα θέματα που θα βάλουμε την Πέμπτη σε ένα μάθημα. Απίστευτα ωραίο μεν, παλούκι δε. Η πρώτη φορά που το έδωσα ήταν δύο χρόνια πριν και έγραψα 4. Σημασία δεν έχει με πόσο το πέρασα. Σημασία έχει ότι 1,5 χρόνο πριν θα έκανα τα πάντα να βρω αυτά τα θέματα (πριν την εξέταση φυσικά). Τώρα τα εχω στο γραφείο μου και τα έλυσα ακούγοντας, για λόγους που ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω, ακατάπαυστα Δήμο Μούτση.


Πως τα φέρνει,λοιπόν, η πουτάνα η ζωή. Στην εξέταση την Πέμπτη θα είναι κατα πάσα πιθανότητα και μια πρώην συμφοιτήτρια μου. Είχαμε κάνει μαζί το εργαστήριο αυτού του μαθήματος το 2005-2006. Τότε της κόλησα για λίγο αλλά χωρίς καμία επιτυχία. Μετά βρεθήκαμε σε μία εξέταση του μαθήματος "Ρομποτική Ι". Της πάσαρα ένα ή δύο θέματα και έγραψε 9 από εκεί που θα κοβότανε. Όμως ούτε αυτό φαίνεται να το εκτίμησε. Συνέχιζε να με ταϊζει χυλόπιτες. Τέλος σε ένα μάθημα κατεύθυνσης έτυχε να έχω τα θέματα πριν από την εξέταση.

Στο συγκεκριμένο μάθημα τα θέματα για χρόνια ήταν πάνω κάτω τα ίδια. Έτσι η εξέταση έγινε όπως λέμε "αέρας". Στην τελευταία εξεταστική ο καθηγητής τσατίστηκε από το γεγονός ότι το μάθημα το δηλώσανε 80 άτομα και το παρακολουθούσαν μόνο 9. Άλλαξε τα θέματα και τα έκανε απλησίαστα οπότε όλοι έφαγαν κυριολεκτικά τα μούτρα τους. Τα θέματα ήταν τόσο δύσκολα που είπε οτι στην επόμενη εξέταση θα βάλει ακριβώς τα ίδια, όπως και το έκανε. Εγώ όμως βρήκα τα θέματα και τις λύσεις τους.

Γνωρίζοντας λοιπόν πως εκείνη θα έδινε τώρα, προσφέρθηκα να της τα δώσω. Αυτή τη φορά ούτε καν τα δεχτηκε. Έτσι δε νομίζω ότι χρειάζεται να της πως τίποτα για την Πέμπτη. Είμαι όμως περίεργος να δω τι θα κάνει. Τα θέματα, αν μπουν ώς έχουν, είναι παλούκια!

Από τη μικρή ιστορία που σας διηγήθηκα προκύπτουν τα εξής συμπεράσματα:
1. Δεν έχω ιδέα πως να την πέφτω σε μία κοπέλα.
2. Είμαι από τους πλέον διαπλεκόμενος ανθρώπους στη σχολή.

Για το πρώτο θα κάνω μια έξυπνη ντρίπλα και θα υποστηρίξω πως απλά δεν της αρέσω. Όχι ότι εκείνη είναι και καμία θεά αλλά εντάξει. Απλά δεν είμαι ο τύπος της. Αδιανόητο μεν, γεγονός δε. Αυτή χάνει....όχι θα κάτσω να σκάσω.

Για το δεύτερο θα κρατήσω στάση Ρουσόπουλου και δε θα κάνω κανένα σχόλιο. Η θέση μου είναι λεπτή. Όπως λέει και η Σωτηρία: Δε λέω κουβέντα, κρατώ κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα.
Υ.Γ.1 Το επόμενο ποστ θα είναι για το Χάος. Έχουμε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς. Το φωτογραφικό υλικό θα είναι ασύληπτο οποτε να μείνετε συντονισμένοι. Ο λόγος που δεν το έχω γράψει ακόμα είναι γιατί τις τελευταίες μέρες κοιμάμαι πραγματικά λιγο. Εκτός από τα θέματα, τρέχει και ένα ερευνητικό project με προθεσμίες πολύ πολύ σφικτές. Οι 2 υπολογιστές που έχω εδώ δουλεύουν μέρα νύχτα. Έπεσε και το ρεύμα το Σάββατο για 5 ώρες και έχασα ένα σκασμό δουλειά που εκείνη την ώρα έτρεχε με τον υπολογιστή. Χάλια τα νεύρα, χάλια. Θέλω λοιπόν να κάτσω με την ησυχία μου να το γράψω για να μην αφήσω κανέναν παραπονεμένο. Ελπίζω μετά το τέλος το θυληκό κοινό του ιστολογίου αυτού να είναι λιγότερο σκληρό από την πρώην συμφοιτήτριά μου. Μία από σας ας μου ζητήσει να βγούμε :))))

Υ.Γ. 2 Το ποστ αυτό θα προκαλέσει σάλο στο μικρό γαλατικό χωριό του ΕΜΠ που αντιστέκεται ακόμα και θα αντιστεκεται για πάντα στο νόμο-πλαίσιο και κάθε επιτροπής αξιολόγησης που θα τολμήσει να κρίνει το ανείποτο έργο των ακαδημαϊκών μας δασκάλων. Αυτά να πάνε να τα κάνουνε αλλού. Να πάνε στα Harvard και στα Cambridge και σε όλες αυτές τις παράγκες. Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ. Προσφάτως δε είναι είναι και Μακεδονία! Έτσι λένε ο Ψωμιάδης, ο Μίκης και ο Ζουράρις και εγώ τους πιστεύω γιατί κανείς από αυτούς δεν είναι πιο μαλάκας από μενα που κάθομαι ακόμα και τους παίρνω στα σοβαρά. Ποιος λοιπόν θα τολμήσει να ελέγξει τον Έλληνα, Μακεδονομάχο, πρύτανη....

Το ποστ αυτό θα προκαλέσει σάλο και ο Ζουράρις, όπως στην περίπτωση της Ρεπούση, θα γράψει και ένα βιβλίο εναντίων μου. Τουλάχιστον αυτό θα λέει το εξώφυλλο. Το βιβλίο θα το γράψει για να μας δείξει πόσες ελληνικές λέξεις γνωρίζει και πόσες άλλες ξέρει να φτιάχνει. Δεν είναι ξιπασμένος ο άνθρωπος, όχι καθόλου...

Το ποστ αυτό θα προκαλέσει σάλο και ο Μίκης θα γράψει ένα νέο κείμενο που θα καλεί το λαό σε επαγρύπνιση. Μετά το θάνατο του καρδιακού του φίλου Χριστόδουλου, μόνο αυτός πλέον έχει μείνει να φυλάει Θερμοπύλες στη χώρα αυτή. Γι αυτό με τις εθνικιστικές επιστολές που γράφει κατά καιρούς στην Καθημερινή και τον Ελεύθερο Τύπο προσπαθεί όσο γίνεται να γαλουχήσει το λαό πριν πεθάνει και τι θα γίνουμε χωρίς τις πολιτικές του σκέψεις που έμειναν αναλλοίωτες στο χρόνο και πάνω από όλα καθαρές! Ουδέποτε είχαν το παραμικρό ψύγμα οπορτουνισμου και προσωπικής ματαιοδοξίας. Αλλοίμονο. Ματαιόδοξος ένας άνθρωπος που η ίδια του η κόρη τον έχει χαρακτηρίσει δημόσια ως το μεγαλύτερο συνθέτη του 20ου αιώνα. απαπαπα

Το ποστ αυτό θα προκαλέσει σάλο και ο Ψωμιάδης με το Λάκη, συνεπαρμένοι από την πένα του Θεού Μίκη θα με διαπομπεύσουν, με τρόπο πάντα δημοκρατικό. Επεισόδια θα προκαλέσει μόνο ο Πρετεντέρης που θα μου πετάξει ένα κινητό στο κεφάλι. Η ρίψη θα γίνει on-camera για τις ανάγκες του ανεξάρτητου δελτίου ειδήσεων, χωρίς φόβο ποινικής ρήτρας. Όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν ο συγκεκριμένος έγκριτος δημοσιογράφος έχει πετάξει κινητό σε αγώνα μπάσκετ, τον κατέγραψε η κάμερα αλλά το δικαστήριο τον αθώωσε. Όταν έχουμε να κάνουμε με προσωπικότητες τέτοιου βεληνεκούς ο νομοθέτης έχει προβλέψει την παραδειγματική εξαίρεσή τους.
Το ποστ αυτό θα προκαλέσει σάλο και από το δελτίο του Μεγάλου Καναλιού η αντιστασιακή Όλγα Τρέμη αφού θα μας υπενθύμισει τη γενιά της Νομικής και πως αυτή ξέρει να τιμά το προοδευτισμό της στο Jackson Hall του Κολωνακίου, θα συζητήσει αυτό το ποστ με τον πρώην πασόκο, νυν βενιζελικό με τάση προς έμετο, Καψή. Στο διπλανό παράθυρο θα είναι η Λιάνα Κανέλλη που έξαλη για το ποστ αυτό θα κάνει μέσα σε 3,5 λεπτά ανάλυση σε επίπεδο πολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό, ποδοσφαιρικό, μαγειρικό, οπωροκηπευτικό και εν γένει σοσιαφιλελεύθερο με μια ιδέα από Περεστρόικα και Pizza - Hut. Γιατί η Λιάνα από όλα ξέρει και όλα τα σφάζει και τα μαχαιρώνει. Οι υπόλοιποι περισεύουμε σε αυτή τη χώρα.

Το ποστ αυτό θα προκαλέσει σάλο και ο Λάκης θα το σατυρίσει όπως του πρέπει. Διότι σύμφωνα με τον Αριστοφάνη, τον οποίον ο Λάκης διαβάζει πρωι μεσημέρι βράδυ, το ποστ αυτό κλάνει όπως η γιαγια, ο παππούς, η θεία, ο θείος και όλοι συγγενείς μαζί. Αυτό από μόνο του κάνει 99% τηλεθέαση. Διότι πάνω από όλα η κοινωνία μας εξοργίζεται με τέτοια ποστ και ξέρει πως πρέπει, σωστά, να εκδηλώνει την αγανάκτησή της στα συγχρονα κοινωνικά μας προβλήματα. Μετά από δεκαετίες πολέμων, διωγμών και δικτατοριών η ελληνική κοινωνία γνωρίζει πως η αντίστασιακή της δράση ξεκινά και τελειώνει όταν κάθε Τρίτη στις 21.00 βάζει Alpha.

Το ποστ αυτό θα προκαλέσει σάλο και ο Καρατζαφέρης θα κάνει επερώτηση στη βουλή την ώρα του Πρωθυπουργού. Δε θα πάρει ικανοποιητική απάντηση και θα οργανώσει νέο συλλαλητήριο όπου εκεί θα παραδώσει μαθήματα δημοκρατίας με κεντρικό ομιλητή το Μάκη Βορίδη και πολιτισμού με ένα τάγμα Μακεδονομάχων με σάρισα και περικεφαλαία που την τελευταία φορά έκανε πάταγο και είναι δοκιμασμένη συνταγή.

Το ποστ αυτό θα προκαλέσει σάλο και ο πρόεδρος Τσίπρας θα καλέσει όλες τις γενικές συνελεύσεις των πανεπιστημίων, τη γενιά του άρθρου 16, τη γενιά των 700 ευρών, τη γενιά με τα γένια και τα χτένια και θα γράψουν ένα πολιτικό μανιφέστο εναντίων. Έπειτα θα το πάρει για το αρχείο του, μπας και καταφέρει κάποτε να μιλήσει πολιτικά ή να προτείνει το οτιδήποτε. Όμως ο Αλέξης, δε βιάζεται. Άλλοι δουλεύουν γι αυτόν. Παίρνει το τζακετ με το κράνος και τη μοτοσυκλέτα και πάει στο Hilton και τη Μεγάλη Βρετανία να φάει με τους μεγαλοδημοσιογράφους και τα λοιπά τσουτσέκια του ΔΟΛ για να συζητήσει τα επόμενα βήματα στο δρόμο για την εξουσία. Αυτοί ξέρουν!
Το ποστ αυτό θα προκαλέσει σάλο και πριν το ρεύμα πέσει και πάλι...θα σας το πω γιατί το εχω μέσα μου. Χέστηκα ό,τι και να κάνει αυτό το ποστ. Έγινα δεκτός στο διδακτορικό πρόγραμμα του πανεπιστημίου του Maryland. Το πανεπιστήμιο εδώ και 30 χρόνια περίφημο chaos group . Μια ομάδα 80 επιστημόνων που δουλεύουν πάνω στη θεωρία του Χάους. Από Σεπτέμβρη θα είμαι εκεί, να συζητώ θέματα υψίστης επιστημονικής σημασίας με τα μεγαλύτερα μυαλά του κόσμου κάποια από τα οποία τα βλέπετε στην επόμενη φωτογραφία:

Όχι θα κάτσω να σκάσω...
Γεια χαρά....

7 σχόλια:

deadend mind είπε...

συγχαρητήρια ρε τζίνιους, μπράβο!!!!!

(πάντως ρε συ τι ήθελες να σου κάτσει η τύπισσα επειδή της έδωσες τα θέματα; έτερον εκάτερον!)

επίσης, χαίρομαι που διαπιστώνω ΄οτι η αξιοκρατία είναι εδραιωμένη στα ελληνικά πανεπιστήμια :Ρ

Lee είπε...

Χειμαρος! Ευγε!
Παντως εχω βαρεθει να κραζουν οι παντες τους παντες, χωρις μια καλη προταση ή συμβουλή.

Αν ειμαι καλη στα επομενα μαθηματα θα με παρεις κι εμενα στο πανεπιστημιο ετσι δεν ειναι? Τα μεγαλα μυαλα θα γινουν 81!

Η καλυτερη εκδικηση για την γκομενα ειναι το βλεμμα σου οταν θα της πεις "κοπηκες" χεχεχεχεχε!

Μιχάλης είπε...

Εσύ! Είναι δυνατόν! Ω θεοί... Εσύ δεν ξέρεις να την πέφτεις σε μια γκόμενα? Δάσκαλε, μην ακούω τέτοια, γιατί θα θυμηθώ τα χιλιόμετρα by any means που έχεις διανύσει και θα απογοητετώ!

Ειλικρινούς χερετισμούς
Μιχάλης.

ΥΓ1. Που χάθηκες βρε μαλάκα?
ΥΓ2. Πώς διάολο σε βρήκα?

kat. είπε...

μπορώ να σου πω κάτι; οχι τίποτα άλλο για να μην αισθάνεσαι και άσχημα..
κανείς άνδρας δεν ξέρει πως να την πέφτει σε μια γυναίκα!
δυστυχώς

gremiii είπε...

το κείμενο ήταν χαώδες και καλώς τοποθετημένο.
Εύγε.

karyatida είπε...

χαχαχα! απολαυστικότατο post!

α να σου πω, χρωστάς Σωκράτη!
έχεις κι άλλους ανοιχτούς λογαριασμούς μεσιέ!

ωχου, καλά! θα περιμένω! :(


φιλιά :)

...είμαι φοβερά κυκλοθυμική ωρες ώρες...προσέχεις τις φατσούλες πως εναλλασσονται...!

CsLaKoNaS είπε...

@deadend mind

Ευχαριστώ κοπελιά. Να σαι καλά...

@lee

Δεν παίρνω εκδίκηση. Η Δημοκρατία και εγώ συγχωρεί :))

@μιχαλης

Αυτά είναι τα ωραία του διαδυκτίου.Δεν ξέρεις ποτέ ποιος θα σε βρεί. Έρχομαι από το blog σου και κανονίζουμε καφέ την επόμενη εβδομάδα.

Ως τότε μην προβαίνεις σε δηλώσεις. Δεν έχουν ακόμα ανοίξει τα αρχεία του foreign office.

@kat.

Μετά από πολύ διάβασμα πάνω στα χαοτικά συστήματα τείνω να καταλήξω στο ίδιο συμπέρασμα...Αλλά βέβαια όσο ζω ελπίζω.

@gremiii

Ευχαριστώ. Το ήξερα πως θα σου άρεσε.

@karyatida

Οι ανοιχτοί λογαριασμοί μένουν ανοιχτοί. Το επόμενο ποστ τελειώνει με αυτούς...Το μεθεπόμενο θα τους κλείσει ;))))